Tudtam, hogy Veled minden jó lesz. De, hogy ennyire szuper lesz, álmomban sem gondoltam volna

Laura és Patrik egy romantikus, vízparti szertartást álmodott meg. A vászolyi Szent Jakab Forrás -ra esett a választásuk, -ahol györnyű környezetben- a szerelmük történetéből számukra írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak a szertartáson.

Laura és Patrik meséje

2012- ben, egy meleg nyári napon… Laura és Patrik… találkoztak a Lengyelországba tartó vonaton.Bár ugyanazon gimnázium falain belül koptatták a padokat…a sors különös játékának köszönhetően, azelőtt..még sosem találkoztak.

Osztályfőnökeik választották ki a szerencséseket a jutalom útra…bár akkor még senki sem tudhatta, hogy ez a kirándulás két ember sorsát… egy életre megváltoztatja. Patrik már az indulás pillanatában felfigyelt Laura kislányos bájára…11 nappal később pedig a hazaúton… már szerelmesen borultak egymás vállára.

Az ősz beálltával már egy párként tértek vissza az iskolába…a suli utáni közös chips és csokivásárálás, napi rutinná vált a pár számára. Csakúgy, mint az együtt töltött tanórák közti szünetek…vagy az órák alatt… internet híján, bluetooth segítségével váltott szerelmes üzenetek.

Bár Patrik, nem sokkal később, végzett az iskolában…jelenlétével, mindennap támogatta párját és várta őt a suli kapujában. A fiú boldogan vett részt Laura összes táncpróbáján…és örömmel korrepetálta a lányt… így átsegítve őt, a matek érettségi kálváriáján. Ám az igazi kalandok, csak ezután kezdődtek…a szerelmesek egymás életének minden mozzanatában szívesen részt vesznek. Legyen az Laura vizimentő képzése… vagy a Balaton vizében, közösen talált 2000 Ft megmentése. A 40 fokban, a tűzön közösen sütött palacsinták… vagy a tó körül tett biciklitúrák. A horvátországi, stockholmi vagy ausztriai nyaralások… a Medveszurdoknál és Nikitschben tett kirándulások. A közös hegymászás és a kalandos raftingolás…mind mind közelebb hozták egymáshoz a párt.

Az élmények azok, melyek mindekettejük szívét megmelengetik… meg is lepik egymást egy- egy új kalanddal, ha tehetik. Persze a csoki, könyv és virágcsokor is a mindennapok része… sőt mostanában néha meglepetés kakaóscsiga is van reggelire. A sok-sok közös kalandot és Patrik 5 hetes malagai útját követően… a szerelmesek hamarosan …a család kedves kis budafoki lakásába költöztek. Együtt rendezték be ők a közös álomotthont… s este 10- kor, lámpafénynél szerelték össze az összes bútort.

2019. augusztusában, a hónap 26. napján…az olaszországi nyaralás alkalmával megtörtént a lánykérés egy világítótoronynál. Patrik a romantikus esti holdfényben térdelt le Laura elé…és izgatottan tette fel neki… a mindent eldöntő nagy kérdést. Laura, kitörő örömmel fogadta a szerelmi vallomást… a fiú eljegyzési szándékára pedig csak annyit mondott boldogan, hogy… NANÁ!

2020. december 12- én pedig a szerelmesek …egymásnak a törvény előtt… hivatalosan is esküt tettek. A kis család időközben kiegészült két aranyos kiskutyával…hamarosan pedig megérkezik a szerelmesek első közös kisbabája. A jövőben Laura és Patrik szeretnének egy meseszép kertes házat venni… melynek Codyval, Miloval és gyermekeikkel… együtt tudnak majd örülni. Ahol hétköznapjaik továbbra is sok bolondozással és nevetéssel telnek… és e vidámsággal és szeretettel teli mentalitást… átadhatják majd kisgyermekeiknek.

Így láttak engem a Szerelmesek

Drága Szilvi!! Nagyon köszönjük a tegnapi napot, csodálatos volt!! Az előző nem annyira jó emlékekkel teli anyakönyvvezetős “esküvőnk” után reménykedtem benne, hogy ez csak jó lesz.

Aztán mikor megismertelek, onnantól már nem izgultam még az utolsó héten sem a szertartás miatt, mert tudtam, hogy Veled minden jó lesz. De, hogy ennyire szuper lesz minden, azt álmomban sem gondoltam volna. Csodálatos beszédet mondtál, és nem gondoltam volna, de végig sírtam. Ha azokra gondolok amiket mondtál, még mindig megkönnyezem. Nagyon tetszett, hogy egyszerre volt megható, szerelmes és vicces is az egész szertartás.

Ha a közelemben valaki szertartásvezetőt keres, tuti, hogy azonnal Téged fogunk ajánlani mindenkinek! Szuper vagy Szilvi! Nagyon köszönjük, hogy ennyire csodálatossá tetted az IGAZI esküvőnket!!!

Laura és Patrik

Laura és Patrik 2021.07.03. Szent Jakab Forrás Vászoly