Szuper volt a szertartás. Abszolút személyre szóló, egy- két poénnal megfűszerezve 

Egyértelműen inkább egy kockás abroszos vendéglő, mint egy puccos étterem…Ugyanez a helyzet akkor is, ha a nyaralásról van szó. De azért reggeli legyen:) Egy kis strandolás is jöhet, no és sok felfedeznivaló… és a legjobb, ha minderre Görögországban kerülhet sor. A táncot bizony mindketten nagyon kedvelik, a shoppingolástól viszont mindkettejüket a hideg rázza ki. A féltékenység számukra az első perctől ismeretlen fogalom… milyen is lehetne más e két szerelmes élete, mint csupa csupa izgalom…

2015. novemberének végén elérkezett a nap… mikor egy szingli lány és egy szingli srác… az online térben találkoztak. Néhány Tinderen eltöltött hetet követően úgy döntöttek… hogy talán..személyesen is megismerkedhetnének. Csillának azonban az ovis karácsonyról hazafelé kiment a bokája. Lemondva a randit, szomorúan konstatálta… hogy ebben az évben, egy újabb magányos karácsony várja. Dávid azonban nem hagyta annyiban és üzenetet írt a lánynak…”Udvariatlanság ilyet írni, de szívesen meglátogatnálak”

Csilla nagyon kíváncsi volt, de a félelem is emésztette…”mitévő legyek, ha egy sorozatgyilkos veszett el benne?” A félelem felett győzött a vágy…este 7- kor tehát Csilla.. megismerhette élete párját. Első látásra szerelem volt.. ezt bizton állíthatják a felek…így mindkettejük számára boldogan teltek el az ünnepek.

A napok és a hetek meseszerűen teltek…Dávidot meg is lepte, Csilluval mennyire egyszerű az élet. Az együtt töltött idő rengeteg kalandot hozott számukra..mint az otthon felejtett bőrönd vagy az első zakynthosi sikertelen teknős túra. Nem létezett akadály, amin felül ne kerekedtek volna…s azóta is kéz a kézben oldják meg a rájuk váró feladatokat.

Csilla és Dávid bizony keményen megküzdöttek a boldogságukért…egymást mindvégig türelemmel, szeretettel és odaadással segítették. A nehéz időszakot azonban egy csodálatos követte, pici Liza érkezése… hatalmas boldogságot hozott a szerelmesek életébe. Hamarosan aztán az eljegyzésre is sor került…2020.december 29- én történt, Csilla számára teljesen váratlanul.

Dávid, már jó ideje gyűrűvel a zsebében várta a megfelelő alkalmat… ám úgy érezte, az 5. évfordulójuknál jobb dátumot a lánykéréshez nem is találhat. A Vajdahunyad vára mögötti tónál aztán elérkezett a perc…mikor Dávid térdre ereszkedve Csillának… egy mindent eldöntő kérdést tett fel. Csilla pedig nagyon boldogan mondott igent szerelmének.

így láttak engem a Szerelmesek

Szia Szilvi! 

Tökéletesen sikerült az esüvőnk! Szuper volt a szertartás, teljes mértékben azt kaptuk, amit vártunk. Abszolút személyre szóló, egy- két poénnal megfűszerezve.  Külön élmény volt számunkra összeírni a kapcsolatunk fontosabb momentumait, jól esett újra felidézni a legkedvesebb emlékeinket!  Szeretettel és őszintén írom majd az ajánlásokat az esküvői csoportokba! 

Csilla, Dávid és pici Lizi 🙂

Csilla és Dávid 2022. június 11.
Camelot Club Hotel Vác