Te voltál, aki elsőként állt mellettünk, mikor minden reményünk elveszett. A családunk is oda volt érted

Barbi és Gábor egy romantikus esküvőt álmodott meg. A hangulatos Rozmaring Kertvendéglő -re esett a választásuk. Melynek teraszán, a szerelmük történetéből írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak a szertartáson.

Barbi és Gábor meséje

2014. augusztusában egy véletlen érintéssel kezdődött el minden…mikor ők ketten egy egyetemi rendezvényen, ugyanazon asztalhoz ültek. Barbara és Gábor között a szimpátia azon az estén, a pillanat tört része alatt alakult ki…az ezt követő üzenetváltások és az első randevú során pedig…már erős érzelmek bontakoztak ki.
Két különböző személyiség, akik az első perctől azonos hullámhosszon vannak…és már a kezdetektől tökéletesen kiegészítik egymást a mindennapokban. Rengeteg közös kalandot éltek meg már ketten…a Stockholmi, Barcelonai és Tunéziai nyaralások mellett…számos egyéb utazáson is részvettek már a szerelmesek.

Életük minden percét szívesen osztják meg egymással, az összeköltözés után hamarosan munkatársakká is váltak. A kettejük közti kötelék mindkettejük számára világossá tette, csakis egymással szeretnék eltölteni a következő évtizedeket. 2018. szeptemberében aztán egyiptomi nyaralásuk helyszínére indulva, Gábor már a lánykérésre készült titokban.
A csodaszép gyűrűt bőröndjébe tette…s hogy szándéka kedvese előtt titokban maradjon, az ékszert egy pár zokni közé rejtette.

Azon a bizonyos csütörtökön pedig, szeptember 5. napján…az esti séta alkalmával Gábor, egy gyűrűt szorongatott gondosan kisujján. Izgatottan várta a megfelelő pillanatot…amikor átnyújthatja Barbarának a szerelmi zálogot. A gyönyörű korallzátony felett állva Gábor feltette a nagy kérdést, összekötné- e vele szerelme örökre életét.
Barbara bizony nem számított e csodálatos kérdésre… néhány másodperc múltán azonban, boldogan mondott igent kedvesének.

Barbi és Gábor 2021.08.15. Rozmaring Kertvendéglő Budapest

így láttak engem a Szerelmesek

Köszönjük szépen, hogy igazán csodássá tetted a nagy napunkat! 🙂 Nem csak mi, de az egész családunk oda volt érted, és meghatottan, könnyes szemmel hallgatták szavaidat! Az esküvő remekül sikerült, köszönjük, hogy már az elején megalapoztad a meghitt és gyönyörű szertartással!

A mi történetünk nem indult zökkenőmentesen, tavaly az esküvőnk előtti napon derült ki, hogy mindketten covidosak vagyunk, így le kellett mondanunk az esküvőt. Amikor a legmélyebb ponton voltunk, és minden reményünk elveszett, Te akkor is megértően, rugalmasan, türelmesen, és hatalmas szívvel álltál mellettünk, és az esküvőnk mellett. 

Már amikor először találkoztunk és beszélgettünk az esküvőnkről, azonnal tudtuk, hogy téged szeretnénk választani a nagy napra. Aztán amikor elkezdtük tervezni a második időpontot, Te voltál az, aki elsőként állt mellettünk, és emberileg is segítettél minket, hogy minél gördülékenyebb legyen a szervezés. Hálásak vagyunk, és örömmel fogunk Téged ajánlani! 🙂

Köszönünk mindent!
Barbi és Gábor