Szkeptikusak voltunk a szertartásvezető választással kapcsolatban

Anita és Ferenc egy romantikus vízparti esküvőt álmodott meg. A hangulatos Café Ponyvaregény – re esett a választásuk, ahol- a szerelmük történetéből számukra írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak.

Anita és Ferenc meséje

2014- ben egy tavaszi napon, elérkezett a pillanat… mikor egy laza srác és egy precíz lány az online térben végre találkozhattak. Bevallásuk szerint megismerkedésüket nem kísérte semmilyen mágikus pillanat… a maguk útján folytak az események, komplikációk és drámáktól mentesen… szépen, fokozatosan. Az első randevúra a Városligetben került sor…Feri lenyűgözni kívánva kedvesét aznap italt.. az alsó polcról választott.

A csipkelődés és egymás ugratása már az első időkben a pár életének részévé vált… bár Anitának
először egy kicsit… emésztenie kellett Ferenc egyedi stílusát. Ezen kedves cívódások azonban egy percig sem állták útját a kettejük közti erős szövetség kialakulásának…Ferenc és Anita, az első pillanttól mindent megtesz párjának.
Szívesen töltik egymással minden szabad percüket……Csónakázni és nyaralni járnak…valamint motiválják egymást a tanulásban… vagy épp a munkában.

2016- ban a szerelmesek kapcsolatukat egy magasabb szintre emelve…az év végén… közös otthonba
költöztek. Erre a bizonyos napra Anita és Ferenc bizony sokáig emlékezni fognak…a fiú fején fájdalmas
nyomokat okozó ablak miatti kórházi kalandról… még az unokáiknak is mesélni fognak. E kellemetlen élményért azonban….a párt, az első közös Római utazás bőven kárpótolta. A mennyei falatok, a helyi bkv sztrájk okozta izgalmas pillanatok és a kézzel fogható történelem varázsa… kettejüket e városba, újra és újra visszainvitálja.

Ferenc bizony a lánykérésre is Rómában szeretett volna sort keríteni… a kérdést pedig.. a
romantikus Trevi kút előtt feltenni. A kialakult járványhelyzet némileg bizonytalanná tette az ötlet kivitelezhetőségét…Ferenc mégis megtett mindent, hogy ezen romantikus körölmények között kérhesse feleségül kedvesét. Végre elérkezett az utazás napja….. Ferenc pedig izgatottan rejtette el a gyűrűt, kicsi utazós hátizsákjában. Anita elől, igazi kihívás volt az ékszert elrejteni…de Ferenc szándékát.. végül sikerült titokban tartani.

Vasárnap… érkezésük napján, nyomban útba ejtették a lánykérés helyszínét…ám meglepődve látták, hogy a kutat ismeretlen okból kordonokkal körbevették. Ferenc bizony nem tágított…. másnap a kúthoz kedvesével, újra ellátogatott.
Ekkor már híre hamva sem volt a lezárásnak…így semmi sem állhatta útját a terv megvalósításának. Miután odaértek a Trevi kúthoz, Ferenc féltérdre ereszkedve… a nagy kérdést szerelmének végre feltehette.

Így láttak engem a Szerelmesek

Kezdetben nagyon szkeptikusak voltunk és zsákbamacskának éreztük az egész szertartásvezető választást, de Szilvi már a legelső ismerkedő egyeztetés alatt nagyon jól lefestette azt a mesevilágot, amit szerettünk volna. Mintha hamarabb és jobban tudta volna a vágyainkat, mint mi. A közös munka során nem tudtunk olyan időpontban írni, hogy pár percen belül ne érkezzen megnyugtató válasz a kérdésünkre. Az egyeztetések alatt végig azt éreztük, hogy 1000 éve ismer minket, maximálisan profi volt végig. A szkeptikusságból a végén eljutottunk oda, hogy rábíztuk az egészet, hogy meglepjen minket. Tökéletesen és pontosan azt kaptuk tőle, amit vártunk, vicces volt, de megható is, gyönyörű volt az egész. Teljesen egyedi, ránk szabott szertartást kaptunk. Pár baki azért becsúszott más szolgáltatótól és az időjárástól, de nagyon profin megoldott mindent. Várjuk vissza a 10 éves megerősítő szertartásunkra. 🙂 Még egyszer nagyon köszönjük a munkádat és a csodálatos pillanatokat!

Feri

Anita és Feri 2021.09.18. Café Ponyvaregény Kopaszi gát Budapest

..