Szilvi minden képzeletünket felülmúlta. Az eredmény egy csoda volt

Vivi és Robi egy romantikus dunaparti esküvőt álmodott meg. A meseszép Duna Garden Hotel -re esett a választásuk, melynek kertjében,- közvetlenül a Duna mellett- a szerelmük történetéből számukra írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak.

Vivi és Robi meséje

2016. április 16- án elérkezett a pillanat…mikor egy budapesti szórakozóhelyen, Vivi és
Robi végre találkoztak egymással az éj leple alatt. A lány, szépségével nem csak Robi figyelmét keltette fel aznap este… hosszú sorokban álltak a srácok a pultnál, Vivi kegyeit keresve. Robi figyelte, amint a lány a lelkes titánoknak sorra kosarat adott…oda is lépett Vivihez, hogy megmentőjeként távoltartsa a lánytól a rajongói rohamot. Vivi örömmel fogadta Robi kedvességét, kezdetét is vette közöttük a teraszon, egy kellemes beszélgetés.

Bár a lány ekkor Angliából csak látogatóba érkezett haza.. így nem gondolta, hogy Robival a
dolgok, akár komolyra is fordulhatnak. Vivi óvatos volt, mikor Robi a telefonszámát és facebook elérhetőségét szerette volna… így a lány, lelkes udvarlójának… csak az emailcímét adta oda. Kezdetben tehát csak e-mailben kommunikáltak a fiatalok… ám a néhány hónapnyi levelezés Vivi szívében, nagy változásokat hozott.

A lány hamarosan végleg hazajött Magyarországra…3-4 hónappal később pedig a pár öszeköltözött Robi otthonában. Kapcsolatuk eztán napról napra erősödött… a közösen megélt kalandok valamint számtalan utazást és élményt követően a két szív időközben, véd és dacszövetséget kötött. Spanyolország, Hollandia…Szlovénia és Bosznia…Olaszország és a Horvát tengerpart… Thaiföld és megannyi csoda. A pár ezernyi úticélját…… felsorolni is nehéz volna.

A legkülönlegesebb nyaralás azonban 2020. telén érkezett el…mikor az év januárjának 27. napján az esti órákban Robi szerelmének – a szálloda tetőtéri éttermében- különleges szerelmi vallomást tett. Bár a hosszú nap után Vivinek már nem volt kedve a szállodai szobából kimozdulni…Robinak némi furfanggal ugyan, de végül sikerült kedvesét egy romantikus vacsorára rábírni. Míg Vivi. a desszert elfogyaszása után, épp a csodaszép öbölre néző kilátást szemlélte…addig
Robi… egy gyűrűsdobozkával a kezében ereszkedett előtte féltérdre. Mikor a lány rápillantott szerelmére…meglepetten látta, hogy bizony most…. lánykérésben lesz része.
Robi pedig fel is tette kedvesének a nagy kérdést… szeretné- e leélni vele Vivi, az egész további életét.

így láttak engem a Szerelmesek

Szilvi minden képzeletünket felülmúlta az előkészületektől a nagy napig! Egy érzelmes, megható szertartást képzeltünk el, a szülők köszöntésével. Az eredmény pedig egy csoda volt! A vendégeink kivétel nélkül dícsérték és meghatódtak a szavai hallatán a szertartáson. Mindenkinek szívből ajánljuk! Szilvi azt kívánjuk, hogy még nagyon sok ifjú párnak aranyozd be a nagy napját a szereteteddel, kedvességeddel, segítőkészségeddel és pozitívizmusoddal!

Vivi és Robi 2021.07.31. Duna Garden Hotel, Budapest