Szeretnénk megköszönni azt a mérhetetlen profizmust, amit nyújtottál

Egyetemistákból világutazókká lettek… egymásba, a pillanat tört része alatt beleszerettek. Az első napon tréfából megírt papírka 6 évvel később valódi szándéknyilatkozat formájában került elő… a szemének hinni nem akaró Viviből pedig 2020. július 3- án e gesztus bizony könnyeket csalt el.

2015. július 9- én visszavonhatatlanul megváltozott valami… a Balaton Sound második napján megismerte egymást Vivi és Tomi. A közös baráti társaság révén találkoztak ők ketten…Tomi pedig nem pazarolva az
időt…Vivinek egy kis cetlire írva a nagy kérdést… is rögtön feltette. Ekkor persze mindketten jót nevettek, a Tomi által írt „Veiner Vivi, Will you marry me?”- feliraton… és bizonyára fogalmuk sem volt róla, hogy esküvőjük napján e nagy becsben tartott papírkát mindannyian látni fogjuk.

Vivi és Tomi

Az események tehát gyors ütemben haladtak… a megismerkedés másnapjának hajnalán Vivi és Tomi, máris csókot váltottak. Vivi másnap el is hagyta Balatont… ám Tomi, nem hagyta annyiban a dolgot. Sms- ben egy keddi ebédre invitálta a lányt… aki meglepetésére.. rögtön elfogadta a meghívást. Július 14- én, tehát találkoztak is a Trattoria Venezia étteremben…majd a 8- as asztalnál elfogyasztott mennyei lakomát követően…egy sétával koronázták meg a randit a Margit szigeten. A nyár további részét, szinte végig együtt töltötték… szeptemberben azonban újra kezdetét vette a tanév.

Bár az egyetemi hónapok alatt Vivinek és Tominak kevesebb ideje volt egymásra… kalandvágyó fiatalok lévén, minden lehetőséget megragadtak az utazásra. Hol együtt, hol külön fedezték fel a világ gyönyörű tájait…szerelmük -legyen az együtt vagy külön töltött idő-… minden nappal csak erősebbé válik. Varsó, Krakkó, Brüsszel… Szingapúr, Fülöp szigetek vagy Svájc… Tihany, Balatonkenese vagy épp a Sound…ami az évek alatt igazi hagyománnyá vált.
Azori-szigetek, Lisszabon, Tapolca és Hévíz… vagy épp e Szuhafői helyszín, mellyel Tominak kapcsolatos terveiről jó ideig bizony nem tudhatott senki. Viviben és Tomiban idővel felmerült az összeköltözés gondolata… néhány hónappal később pedig – Tomi nénikéjének hála- be is költözhettek kedves kis, Birs utcai
otthonukba.

A világ felfedezésével a szerelmesek azóta sem hagytak fel…amikor csak tehetik közös élményeket keresnek.
Minden vágyott tájra eljutottak már… kivéve a csodás Nepált és a mesés Indiát. Tominak a járvány miatt meghiúsult utazás sem szegte kedvét… minden vágya az volt, hogy végre eljegyezze szerelmét. A fiú ennek érdekében mindent meg is tett…Vivi apukájától, személyesen kért áldást a frigyre. Miután megkapta az áldást… neki veselkedett a gyűrű keresésnek….mely mintadarab híján elég nehéznek ígérkezett. Vivinek ugyanis nem volt egy szem gyűrűje sem… melyről Tomi leolvashatta volna a megfelelő méretet. így az éjszakák leple alatt az eredmény érdekében… cérnát, papír zsebkendő csíkot, sőt ….még mini villáskulcsot is bevetett Vivi ujjának leméréséhez. Vivi végig alvást színlelt..nehogy leleplezze lovagját….az izgatottság okozta remegésével
azonban csaknem elárulta magát. Tomi kitartásának azonban meg lett az eredménye… július 3- án egy meseszép gyűrű kerülhetett Vivi kezére.

2021. júliusában Santorinin történt meg az eset… mikor Tomi minden pillanatban a lánykérés lehetőségét kereste. A gyűrűt GoPro kamerájuk dobozába rejtette…Vivi szemei elől az ékszert ott ..biztonságban érezte.
A kalandos reptéri és nyaralás közben történt események, izgalom és verejtékes előkészület után… Tomi végre megtalálta a lánykérés tökélestes pillanatát. A Will you Marry Me lapocskát egy 5 eruós bankjegyre ragasztva Vivi lábai elé ejtette…. mely ugyanaz a papírka volt, amin ők ketten 6 éve a Soundon még együtt nevettek.

„Veiner Vivien, veled szeretném leélni az életem, hozzám jössz feleségül?”- tette fel a kérdést Tomi. Vivi nem válaszolt csak elkezdett sírni… Tomi ekkor átölelte… majd még egyszer letérdelt a lány előtt, hogy a kérdést újra feltegye. Akkor már Vivi boldogan mondott igen- t Tomi kérdésére…amit a fiút valójában már…. az első pillanattól tartogatott szerelmének.

így láttak engem a szerelmesek

Szia Szilvi! 

Lassan kezdünk felocsúdni az elmúlt napok eseményei után, és szeretnénk még egyszer megköszönni azt a mérhetetlen profizmust, amit nyújtottál! Bátran állíthatom, hogy az egész násznép (főleg a család) el volt ájulva. Nagyon köszönjük, hogy részese voltál a team-nek, és ennyire csodálatossá tettétek a napunkat!

Sok puszi: Vivi es Tomi 

Vivi és Tomi 2022. július 9. Kocsis Vendégház Szuhafő