Igazi érzelmi hullámvasúton vettünk részt, aminek Te voltál a mozdonyvezetője

Viki és Rudi egy romantikus, őszi esküvőt álmodott meg. A hangulatos Tarnóca Kúriára esett a választásuk. Melynek udvarán a szerelmük történetéből írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak a szertartáson.

Viki és Rudi meséje

2016. tavaszán elérkezett a pillanat, mikor Rudi első munkanapjai egyikén Vikit, az
Alcoa irodájának falai között megpillatotta. Rudi aznap épp a könyvelői munkafolyamatok megtekintését tűzte ki céljául, mikor egy hosszúhajú, határozott könyvelőhölgy alakja a szemei elé tárult.
Viki szorgalmasan dolgozott, Rudi pedig odaült mellé, a lány attól kezdve az érdeklődő
munkatársnak a könyvelés rejtelmeiről órákon át lelkesen beszélt. Rudit magával ragadta a Vikiből áradó határtalan béke, nem is nagyon tudott odafigyelni aznap a könyvelésre.

Bár köztük sokáig csak a munka került szóba, Viki és Rudi időközben azonban lassan összebarátkoztak.
Megismerték a másik számára kedves dolgokat, mindez pedig kettejüket egymáshoz még közelebb hozta.
Viki által Rudi eljutott egy salsa tanfolyamra és az Everness Fesztiválra, Viki pedig -bár nem gondolta- Rudi hatására beleszeretett a pici állatkákba. Nem sejtette, hogy valaha is egy kiscica boldog gazdija lesz, mára Floki nélkül azonban már Viki sem tudja elképzelni az életet.
Rudi nagyon ügyes, bármit megszerel a házban. Viki pedig mindig figyelmes és gondoskodó a családdal.
A mindennapokban ők ketten tökéletesen kiegészítik egymást és segítsenek a társuknak, hogy elérhesse az álmát.
Viki és Rudi utazni és kirándulni is nagyon szeret. Az egyik legszebb közös élményük az volt, mikor Tirolban tölthettek el együtt egy csodálatos hetet. A kettejük közti harmónia és összhang minden nappal csak erősödött, s időközben pedig a két szív véd- és dacszövetséget kötött.

2019. derekán pedig elérkezett a pillanat, mikor Rudi úgy érezte ideje szorosabbra fűzni a
kapcsolatukat. Rudi gondos előkészületeit követően, Vikinek egy váratlan meglepetésben volt része.
Egy szokásos céges tájékoztatóval indult az a bizonyos július 3- a, mikor a fiatalokat a kötelesség a színpadra szólította. Ekkor azonban egy különleges dolog történt. Rudi térdre ereszkedett, s egy fontos kérdést
intézett Viki felé. Mindenki lélegzetvissszafojtva várta a választ… Viki pedig nagyon boldogan mondott igent
párjának.

így láttak engem a Szerelmesek

Szeretnénk megköszönni a sok segítséget, ötleteket és a csodálatos ceremóniát! Úgy érezzük, hogy tökéletesen sikerült a napunk, melyben jelentős szereped volt. Nagyon meghatóra sikerült a beszéded, köszöntőd, és nagyon magunkénak éreztük minden szavad. Fotósként (Rudi 🙂 ) sok esküvőn jártam már, és amilyen érzékeny vagyok, – lehet ez a művészlélek velejárója – sokat megkönnyeztem már. Igen a tiéteket is (szerk: Rudi pedig a mi esküvői fotósunk volt 2017- ben), hiszen nagyon emlékezetes volt nem csak a helyszín, a csodálatos hajó miatt, de látni, hogy mennyire szeretitek egymást, majd pedig a gyermekekkel közös ceremónia… felejthetetlen volt. Nem gondoltuk, hogy könnyű lesz a sajátunk, hiszen mozgalmas öt év van mögöttünk. S nem is lett az: volt itt nevetés, és sok elhullajtott könny is. Igazi érzelmi hullámvasúton vettünk részt, aminek Te voltál a mozdonyvezetője. Nagyon profin csináltad, megvolt a helye az emlékezésnek, és a jövő csodálatos ábrándjainak, ígéreteinek is. Köszönünk mindent!

Viki és Rudi

Viki és Rudi 2021.10.15. Tarnóca Kúria Soponya