Profi, rugalmas, kedves, mindenben számíthattunk a segítségedre

Adri és Iván egy romantikus, bohém vidéki esküvőt álmodott meg. A balatoni Bohém Birtok és Csárdára esett a választásuk, -ahol györnyű környezetben- a szerelmük történetéből számukra írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak a szertartáson.

Adri és Iván meséje

Adri egy telefonos beszélgetésük alkalmával megemlítette Eszternek… milyen kedves srác ez az Iván, csak sajnos sosem ír rá a lányra civilben. Mindeközben Iván Gerivel találkozott…Geri pedig Ivánnak, igazán jó tanácsot adott. Javaslata alapján, a fiú ráírt Adrira…ezzel működésbe is lépett kettejük között a telepátia. A lánynak küldött üzenet előtt azonban nem ment minden ennyire simán…a szimpátia csak lassan alakult ki a kezdetben, egymás iránt érzett unszimpátia után.

Első találkozásuk 2017. májusában történt meg…a várban, ekkor indult útjára Adri karriere. Közvetlen munkakapcsolat híján nem sokszor volt alkalmuk egymással találkozni… mígnem egy alkalommal összeírták őket járőrözni. Adri és Iván kínos csendben bandukoltak egymás mellett… mikor pedig mégis megszólaltak… többnyire az időjárás viszontagságairól beszélgettek. Nem sokkal később azonban a munka úrja egymás mellé szólította őket…mikor is az 1 hónap nappalozás idejének… -bár egymás tudta nélkül-… mindketten az októbert jelölték meg. Feszült izgalommal készültek a közös munkával letöltendő időszakra… ám nem sokkal később… megtörtént a csoda.

Már néhány együtt töltött műszak is elég volt ahhoz… hogy a fiatalok, közeledni kezdjenek egymáshoz. A kellemes beszélgetések mellett…Adrit a remek rántottsajtot készítő Iván személyisége is rabul ejtette. A rendre feltornyosuló túlórák után… Iván kedvesen felajánlotta, hogy hazaviszi a lányt. Bár Adri szívesen elfogadta az ajánlatot… a fuvar után Iván, gyorsan tovább hajtott. A lány ezt másnap szóvá is tette… és a következő alkalommal, ezt már nem engedhette. Felmentek hát sétálni egyet a Citadellára…ott beszélgettek a szerelemlakatok társaságában.
Adri kedvesen meg is jegyezte… ő bizony egy lakatot ide egyszer, majd szívesen kitenne. A lánynak azonban nem volt kedve sétálgatni oly nagyon… a hidegre hivatkozva, inkább felhívta Ivánt magához. Adri picit zavarban volt, ám Iván remekül oldotta a hangulatot…két mondata között, a lány ajkaira egy hatalmas csókot nyomott.

Néhány nappal később a szerelmesek összeköltöztek…mely csak úgy, mint a horvárországi, skóciai és balatoni nyaralások… napról napra erősítették meg szerelmüket. A sok-sok közös kaland után pedig elérkezett a pillanat… amely Ági és Norbi segítségével Adri számára… az utolsó percig titokban maradt. A gondos előkészítést követően a lányt Iván, Ági és Norbi felcsalta a Gellérthegyre… hogy évfordulójuk alkalmából Adri a szerelemlakatot végre kihelyezhesse.

Míg Adri a lakatot a többi mellett elhelyezte… Iván izgatottan várta a lány pillantását, féltérdre ereszkedve. Visszafordult hát a lány és meglepődve látta… hogy Iván őt, egy gyűrűsdobozkával várja. Feltette hát Iván a nagy kérédést… leélné-e vele Adri örökre az életét.

Így láttak engem a Szerelmesek

Drága Szilvi! Régóta követem a munkád és biztos voltam abban, hogy ha nekem esküvőm lesz te leszel a szertartásvezető. Nagyon izgultam azon a novemberi napon amikor felkértünk hogy ráérsz-e, és amikor a válasz igen volt, tudtam hogy jó kezekben leszünk. Profi, rugalmas, kedves, mindenben számíthattunk a segítségedre, mindig rögtön válaszoltál minden üzenetünkre, amit ezúton is nagyon köszönünk.

És amikor eljött a nap és először találkoztunk olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Nagyon vártuk már hogy halljuk a “kis mesénket” amit akkor hallottunk először és hát, nagyon szuper lett. Nagyon jó volt visszaemlékezni főleg a te előadásodban. Egy igazi csoda nap volt. Nagyon köszönjük még egyszer ezt a csodás szertartást! Puszilunk!

Adri és Iván

Szertartásvezető, szertartásvezetés Vörös-Garai Szilvia
Adri és Iván 2021.07.03. Bohém Birtok és Csárda Zamárdi