Nagyon jól felépítetted és vezetted le történetünket a szertartáson. Örülünk, hogy téged választottunk

Niki és Lackó. 16 éve ismerik egymást. Nem csak szerelmesek, de ez idő alatt maximálisan megtanulták kezelni egymás idegesítő dolgait is. Lackó megérti Nikit amikor arra van szükség, és Niki is pontosan tudja, mikor van szüksége Lackónak egy kis magányra.. mert ha feszült, akkor a fejét vakargatja. Szakítottak minden tradícióval és saját trendet hoztak létre. Bevallásuk szerint a kapcsolatuk forgatókönyvéből a Netflix TOP sorozatot tudna készíteni.

2006. május 13- án azonban elérkezett a perc… mikor Niki és Lackó a szegedi Retro Klubban megismerkedett. Niki már az első pillanatban felkeltette Lackó figyelmét…ám a bemutatkozáson kívül aznap köztük.. bizony semmi nem történt.

A következő hétvégén ismét összefutottak…a véletlen őket aznap épp a Sing Singbe sodorta. Lackó már a bejárat előtt igyekezett leszólítani Nikit…ám a szakításon nemrég átesett szomorú lányt, nem volt könnyű szóra bírni. A fiú azonban nem adta fel.. Nikit a pultnál állította meg. Arra kérte a lányt, adja meg a számát…ezután nem sokkal.. el is indultak a közös találkák.

14 hónapnyi kalandos, bulis és szerelmes időszak vette kezdetét…ám kapcsolatuk ezután 1 évnyi szünetet kért. 2008. nyarán újra egymásra találtak a szerelmesek..ám egy év boldogság után… újabb szünet következett. Ezúttal nagyon messze kerültek egymástól…s bár külön utakon jártak, a barátoknak köszönhetően ekkor is hallottak egymásról.

Időközben Niki édesanya lett… Ugoért pedig megtett mindent, hogy a picinek a legjobb legyen. Évekkel később Niki és Lackó újra egymásra találtak… ezúttal azonban az ész helyett most már csak a szívükre koncentráltak.A nehéz, kihívásokkal teli időszakot hátrahagyva…. ráébredtek, hogy nekik bizony szükségük van egymásra.

Ez alkalommal már nem csak egyszerű békülésről volt szó…a szerelmen kívül, ez az időszak már az Ugo és Lackó között kialakuló.. teljes bizalomról és feltétlen szeretetről szólt. Niki kimondhatatlan hálát érez Lackó és családja felé…nagyon sokat jelent számára.. ez a csodálatos kötelék.

2016. februárjában a szerelmesek meg is kezdték közös életüket…Ugo elkezdte az óvodát és Újpesten ők hárman… közös otthonba költöztek. 2017. nyarán megérkezett a kicsi Beni…akiről okos és szerető báttyként Ugo, nagy szeretettel gondoskodik. Ugo épp, hogy elkezdte az iskolát..nem sokkal később álmaik házába is beköltözhetett a család.

Azóta is boldogságban és vidáman telnek a mindennapok…így hát Lackó 2021- ben nagy döntést hozott. Július 21- én délelőtt Niki épp Beni szülinapi zsúrját szervezte…mikor Lackó a nappali közepén féltérdre ereszkedett előtte. Niki pedig nagyon boldogan mondott igen-t a nagy kérdésre.

így láttak engem a Szerelmesek

Kedves Szilvi!

Nagyon elégettek voltunk a felkészültségeddel. Nagyon jól építetted és vezetted le történetünket a szertartáson. Örülünk ,hogy téged választottunk erre az alkalomra! 🙂 Köszönünk mindent!

Lackó és Niki 🙂

Niki és Lackó 2022. június 18.
Marriott Hotel Budapest