Mindenki meg volt hatódva a szertartástól

„Kedves Szilvi! Köszönjük, hogy veled élhettük a nagy napunkat.

Mindenki meg volt hatódva  a szertartástól és a gyűrűhúzás is nagyon tetszett mindenkinek, főleg nekünk!:)

Nagyon hálásak vagyunk, hogy Rád találtunk, mert egy érzékeny és végtelenül kedves ember vagy!”

Petrával és Tibivel már az első találkozásunk után szinte régi jó ismerősökként váltunk el.
Az esküvőt megelőző időszakban pedig teljesen baráti jelleget öltött a kapcsolatunk, ahogy szerencsére nagyon sok pár esetében. A felkészülés nagyon izgalmas volt, akárcsak az, ahogy láttuk összeállni a részleteket. Mikor már csak arra vártunk, hogy a hónapok óta várt pillanat részesei lehessünk. 

Amikor az esküvő napján megérkeztem a hotelbe és felmentem a szobába, a csodaszép menyasszony és elegáns vőlegény mellett az ablakon kipillantva a kilátás is elvarázsolt.

A szertartás helyszíne pedig maga volt a csoda. Tibi nagyon kedvesen, és izgatottan ajánlotta fel a segítségét a szertartás előkészületeiben, amit természetesen nagyon megköszöntem, de az ő feladata- akárcsak Petráé-, akkor kizárólag az volt, hogy megélje az esküvő napjának minden pillanatát.

Petra és Tibi nagyon kedves és érzékeny emberek, akik két dolgot is bebizonyítottak; a sztereotípiák nem azoknak valók, akik hisznek a szerelemben.


Mert akik annyira hisznek benne és egymásban, mint ők ketten, tudják, hogy sem a korkülönbség, sem az a bizonyos 7. év nem választhat szét két embert, akiknek a szívében és szemeiben ott van az őszinte, igaz szerelem.

Petra és Tibi szemeiben bizony ott van és ez a szertartás alatt is mindenkire nagy hatással volt.

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek Petra és Tibi!

Petra és Tibi 2019.06.01. Budapest  Ramada Aquaworld 

Vörös-Garai Szilvia esküvői szertartásvezető, eskető, budapest, Aquaworld, ramada