Hihetetlen alapos és kreatív és nem utolsó sorban mindig mosolyog

„Csak úgy, mint minden az esküvőn, Szilvi is fantasztikus volt.

Keresve sem találtunk volna nála alkalmasabb embert. Az első perctől tudta, mit és hogy szeretnénk, végtelenül segítőkész, megbízható és pontos ember.

Egy pillanatig sem aggódott, hogy kutyás esküvőt szeretnénk, sőt!
Hihetetlen alapos és kreatív és nem utolsó sorban mindig mosolyog.
Nem csak egy szertartást, de egy barátot is kaptunk a személyében. Egyszóval profi minden tekintetben.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy velünk töltötte a nagy napot.”

Réka és István 2018.08.03. Törökbálint Anna tanya

…2018. január 7. volt az a nap, mikor István levelet írt nekem… Emlékezetes nap számomra, mert ez volt az első eset, mikor a Vőlegény keresett fel.

Megbeszéltünk egy személyes találkozót, melyen nagyon jól éreztem magam:) Valószínűleg Réka és István is így lehetett ezzel, mert néhány nap múlva Rám esett a választásuk és felkértek Szertartásvezetőjüknek az esküvőjükre:)

Miközben sorra osztották meg velem az ötleteiket, a történetüket, tudtam, hogy egy nagyon hangulatos és romantikus esküvő részese lehetek majd.

Igazi filmbe illő szerelem az Övék. István úriemberként vezeti szerelmét, Réka pedig igazi Hölgynek érezheti Magát István mellett. Kettejük szerelméről a régi fekete- fehér filmek jutnak eszembe, melyben az érzelmek és az egymás iránti feltétlen szeretet tárul a filmvászonról a néző szemei elé.

Eljegyzésük sem volt mindennapi. István, kedvesét dunai hajókázásra vitte, ám Réka semmit sem sejtett István szándékáról.

Azonban, mikor a hajó megfordult, a Lánchídról egy óriás molinó hullott alá Réka szemei elé a kérdéssel:

Marry me Réka?

Réka örömkönnyek közt mondott Igen-t, a molinót tartó barátok és a hajó legénysége, pedig egy emberként tapsolta meg a rendhagyó, ám annál meghatóbb lánykérést.

Szertartás, szertartásvezető, Törökbálint Anna tanya. Vörös-Garai Szilvia

2018. augusztus 3- án pedig elérkezett a Nagy Nap… Az idő csodaszép volt. Ragyogóan sütött a nap és minden készen állt ahhoz, hogy Réka és István örök hűséget fogadhasson egymásnak.

A gyűrűt, kiskutyájuk, Odi hozta nekem, aki jutalomfalatként egy falatka rántott húst kapott tőlem:) Ám Odinak nem csak ez a szerep jutott az esküvőn, hiszen a hátára szerelt kis kamerával kutyaszemszögből, kis operatőrként, ő is rögzítette az eseményeket:)

Az Igen- ek kiondása után, Réka és István fogadalmat tettek egymásnak, amely épp oly szép és őszinte volt, amilyen kettejük szerelme.

A szertartás végén a pár a vendégek tapsviharában hagyta el a helyszínt.

A lakodalom helyszínén, mely csak néhány méterre volt, popcorn és a hűsítő limonádé mellett fnomabbnál finomabb smoothie- k várták a vendégeket, melyekkel a Pár egyik kedves Barátja lepte meg a násznépet.

Ám nem akármilyen smoothie-k voltak ezek, hanem egyedi, Réka és István esküvőjére készített címkékkel felöltöztetett italok, melyeken Réka és István két kiskutyájának alakja is feltűnt:)

Csodálatos élmény volt Réka és István esküvőjének részese lenni, hálás vagyok, hogy én lehettem ott Veletek életetek egyik legmeghatárózóbb és egyik legszebb pillanatában.

Nagyon- nagyon sok boldogságot kívánok Nektek Réka és István!

Esküvő, szertartásvezető, Törökbálint, Anna tanya
Réka és István 2018.08.03. Törökbálint Anna tanya