Hálás vagyok, hogy ilyen maradandó élmény lett az esküvőnk mindenki számára

Evelyn és Andris egy elegáns esküvőt álmodott meg. A meseszép 22 Rendezvényközpont -ra esett a választásuk, melynek kertjében,- a gyönyörű boldogság kapu alatt- a szerelmük történetéből számukra írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak.

Evelyn és Andris meséje

2009. szeptemberében elérkezett a nap… mikor Evelyn és Andris a gimiben végre
találkoztak. Evi német, Andris angol szakon kezdte meg középiskolai tanulmányait…-s bár ugyanazon
osztályban koptatták az iskola padjait- az első két évben az egymás iránti érdeklődés köztük, még
egyáltalán nem látszott kialakulni.

Tizenegyedikben aztán mindketten matekfakultációra mentek…egymás mellett ültek és sokat
beszélgettek. Együtt oldották meg a matekházikat… és órák után pedig kettesben, még a mekibe is
eljártak. A szerelemhez vezető út ezekben a kellemes, együtt töltött órákban rejlett…2013. Január 20- án
pedig Evi és Andris, hivatalosan is egy pár lettek. Andris az első perctől igazi lovagként viselkedett Evivel…autóval hozta vitte őt, amikor csak tehette. Az első időkben Liliért is együtt mentek az iskolába…az első alkalommal azonban a kislány nem ismerve fel a fiút, Andrist Józsinak titulálta.
Később pedig, mikor Andris már az egyetemen tanult…az együtt töltött esték után a fiú Evit, minden reggel kivitte autóval a vonathoz. Ezek a reggelek bizony mindig nagyon korán indultak… Andris még pizsamában volt, mikor szerelmét a vasútállomásra kifuvarozta. Közös életük tehát az első perctől nagyon izgalmasan telik… napjaikat számos kellemes élménnyel színesítik.

A minden évben, a Trófeában megünnepelt évfordulójuk mellett… Evi és Andris, barátaik körében, a tökéletes pizza elkészítéséről is híres. S bár a pár nagyon szeret otthon ülni és csak úgy semmittenni…Evit és Andrist bizony a kalandok
sem szokták elkerülni. A közös vitorlázás Andris családjával Evi társaságában, bizony minden alkalommal izgalmassá
válhat. Reccsenő árbóc vagy épp az orkán erejű széllökések… a lány társaságában, sosem telhenek
unalmasan azok a bizonyos verenyek.

A kalandok természetesen itt még nem érnek véget…ám mindannyian tudjuk, hogy így izgalmas az élet.
Egy alkalommal, mikor Evi rávette Andrist egy bicikliversenyre… a kalandokat, már maga a versenyre nevezés sem nélkülözhette. Tihanyból biciklivel átkompoztak Földvárra… a sikeres nevezést követően pedig megálltak egy
finom palacsintára. Bár közel voltak a komphoz, meglepődve látták… hogy a hajó bizony elindult és a Balaton vizén
nélkülük siklott át. Semmi pánik -gondolták a szerelmesek… ám mint kiderült, az aznapi utolsó kompról maradtak le.
Ebben a pillanatban azonban már igazán eluralkodott rajtuk a pánik…úgy gondolták, aznap már sehogy sem jutnak el az északi partig. Fortuna azonban ezúttal sem hagyta őket cserben…végül mégis indult egy komp, hogy egy az előzhajóról lemaradt autót a másik partra vigyen. Így végül a szerelmesek is hazatérhettek… az eseten pedig ma már, csak vidáman nevetnek.

A sok- sok együtt megélt kalandnak és a meghitt családi kapcsolatnak köszönhetően…az évek során megerősödött Evi és Andris szövetsége. 2020. januárjában rátaláltak közös otthonukra… majd a nem sokkal később megtörtént eljegyzést
követően a szerelmesek, 2021. február 12- én összeházasodtak.
A hivatalos eskütételre akkor csak szűk körben volt mód… a család sok szeretettel, abból a napból is
szép emléket varázsolt. 2021. július 31- én pedig elérkezett a pillanat, mikor Evelyn és Andris egymásnak, szeretteik előtt is örök hűséget fogadtak.

Így láttak engem a Szerelmesek

Kedves Szilvi! Köszönjük ezt a felejthetetlen szertartást! Mindenkitől azt halljuk vissza, hogy csodás dolgokat mondtál, szórakoztató volt mégis gyönyörű hangon és meghatóan adtad át a történetünket és a szüleinknek szánt köszönetet is. Mi sem mutatja ezt jobban mint, hogy végigbőgtem az egészet. Szuper volt a kérdőív, amit ki kellett töltenünk 🙂 Nekünk is egy nosztalgikus estét eredményezett, míg összeszedtük hogy is alakult így az életünk… Köszönöm, hogy bármi kérdésem volt, rögtön készen álltál, hogy elsimítsd a ráncokat a homlokomról. Tudtam a nagy napon is, hogy a szertartás miatt igazán nem kell aggódnom, mert minden úgy lesz, ahogy megálmodtuk és megbeszéltük! Hálás vagyok, hogy ilyen maradandó élmény lett az esküvőnk mindenki számára!! 

Sok puszit küldünk Neked!! 🙂

Evelyn és Andris

Evelyn és Andris 2021. 07.31. 22 Rendezvényközpont Budapest