Ennél szebb szertartást nem is tudtam volna elképzelni

Noémi és Viktor egy romantikus, dunaparti esküvőt álmodott meg. A hangulatos Holiday Beach Hotel -re esett a választásuk, -ahol györnyű környezetben- a szerelmük történetéből számukra írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak a szertartáson.

Noémi és Viktor meséje

2013. decemberében elérkezett a pillanat egy közös barát születésnapján…mikor Noémi és Viktor… végre megismerhették egymást. Noémi szíve ekkor még nem volt szabad… így számukra azon este emlékéül, csak egy kellemes beszélgetés maradt. 2014. márciusában azonban egy másik születésnapon újra találkoztak… ekkor pedig már, bizony a lány szíve sem volt foglalt. A beszélgetés, tánc és hintázás után el is csattant kettejük között az első csók… ám a sorsnak, a fiatalokkal ekkor még más terve volt.

Hat hónappal később aztán a Feneketlen tónál újra összehozta őket a véletlen…ekkor értették meg igazán, hogy bizony… dolguk van egymással az életben. 2014. október 22 -én Viktor találkozóra hívta Noémit… a fiú, egy vizipipás helyre szervezte meg az első randit. Ez az este kapcsolatuk első mérfölkövét jelentette… attól a naptól kezdve, elválaszthatatlanná váltak a szerelmesek. A két gimnazista attól kezdve alig várta a hétvégéket és a szerdai napokat… ezek voltak a nagy napok, mikor ők ketten, újra találkozhattak. A szerelmesek az őszi szünetet is együtt töltötték,..mely alkalmas időnek mutatkozott arra is, hogy egymás családját megismerhessék. Ahogy teltek- múltak a hetek… Noémi és Viktor még nagyobb szerelembe esett. Vicces, kedves és megható történetek színesítik életüket… mely kettejük között, egy igazán erős szövetséget alapozott meg.

Az első „szeretlek” szócska kettejük ajkát először 2014. novemberében hagyta el… mikor is a szerelmesek, egy dunai sétahajókázásra indultak el. A kalandok és izgalmas megoldások egyértelműen jellemzőek a szerelmesekre…ezen attitűd pedig a lánykérést sem nélkülözhette. Viktor 2021. elején szánta el magát a nagy lépésre… hogy kedvese kezét romantikus körülmények között megkérje. A gondos tervezgetést, helyszínválasztást és a gyűrűbeszerzést inkognitó módban végezte… nehogy a furfangos Facebook a fiú titkát Noémi előtt… idő előtt felfedje. Végre aztán, minden készen állt a nagy napra… azonban a nagy gonddal előkészített esemény tervezett időpontjában Noémi hivatalos volt egy szülinapra. Viktor Sziszi buliját természetesen nem bojkottálta… bár az eljegyzés napját már türelmetlenül várta.

Egy héttel a tervezett időpont előtt, 2021. februárjának 7. napján, hajnal fél 5- kor Viktor felébresztette párját. A ködös, borúsnak induló reggelen a szerelmesek Tihany felé vették az irányt…ahol Viktor arra kérte Noémit, hogy a tihanyi visszahang érdekében eressze ki a hangját. Noémi hátat fordított hát Viktornak és belekiabált a nagyvilágba, miközben őt Viktor már féltérdre ereszkedve, egy gyűrűsdobozkával a kezében várta. Megfordult hát a lány, Viktor pedig feltette a nagy kérdést… leélné-e vele Noémi az egész életét. Noémi boldogan kiáltott Igen- t párjának, a visszhang által pedig… a világ is részesévé válhatott-e gyönyörű szerelmi vallomásnak.

Így láttak engem a Szerelmesek

Kedves Szilvi! Nagyon szépen köszönünk neked mindent, gyönyörű beszédet írtál nekünk. Mindenkinek nagyon tetszett, a szülők, nagyszülők is nagyon meghatódtak. Örülök, hogy téged választottunk, ennél szebb szertartást nem is tudtam volna elképzelni. Majd az ezüst és aranylakodalmunknál is téged fogunk felkérni arra, hogy megerősítsük a házasságunkat.️

Mindent köszönünk:

Noémi és Viktor

Noémi és Viktor 2021.07.17. Holiday Beach Hotel Budapest