Egyszerűen minden percét élveztem! Az egész násznépet megsirattad egytől egyig

Volt egyszer egy csodaszép nap -mely Eszterék mellett- Rita és Dani életében is nagy jelentőséget kap. Aznap délután Eszter és Gergő esküvőjére igyekeztek mindketten …e szép eseményen Rita vendégként, Dani pedig fotósként volt jelen. Dani már a templomi szertartás alatt felfigyelt Ritára…attól kezdve, nagyon koncentrálnia kellett a munkára.

Tekintetük az este folyamán többször is találkozott…ám Dani nem hagyta ennyiben a dolgot. Mikor Rita egy pillanatra egyedül maradt…Dani egyből megragadta az alkalmat. Odalépve a lányhoz beszélgetést kezdeményezett… ám a spicces Ritának abban a pillanatban még nem volt kedve ehhez. Sarkon fordult hát és ott is hagyta szegény Danit…aki erős visszautasításnak érezte Rita reakcióit.

Nem sokkal később Rita igyekezett jóvá tenni az iménti bakit…a pultnál gyorsan meg is hívta egy vodkára Danit. Ezzel a szépítéssel Rita ki is köszörülte a csorbát…a kellemes este és az első tánc után… az esküvőn váltották életük első közös csókját. Másnap este megtörtént az első közös randi…azóta pedig a szerelmesek minden napjukat együtt töltik.

Rita és Dani az első pillanattól kezdve imádják egymást.. így az összeköltözést sem sokáig fontolgatták. Egy albérletben kezdték meg közös életüket… ám 2020. tavaszán költözni kényszerültek. Rita szüleinek azonnal volt egy remek ötlete…amely Ritának először nem igazán volt a kedvére.

Az évek óta üresen álló családi ház a lányt először megrémítette.. ám Dani azonnal meglátta a lehetőséget benne. A felújítás sok-sok élményt hozott Rita és Dani életébe…a szülők segítségének hála pedig, hamarosan igazi otthonná varázsolták a közös fészket. Rita és Dani nem is lehetett volna boldogabb…igazi kis családként élték a mindennapokat.

Dani nem is szeretett volna tovább várni a lánykéréssel…e szép eseményt a rodoszi nyaralásukra tervezte meg. Kati és Peti cinkostársként segítettek Daninak előkészíteni a terepet…segítségükkel a hotel étterméből például.. talpas poharak szöktek meg. A kiváló eredmény érdekében ők hárman alaposan megtervezték az eljegyzés minden mozzanatát…Rita csak annyit tudott, hogy aznap meglátogatják majd Lindos városát.

Hegynek felfelé, a várba menet Ritát lenyűgözték az árnyékban játszó zenészek…fogalma sem volt róla, hogy ezek a fiúk hamarosan neki zenélnek. Eközben a háttérben már titkos egyeztetések zajlottak…hogy a bendzsós fiúk a várba titokban bejuthassanak. Ezt követően Dani fénysebességgel loholt felfelé…a többiek pedig sietve követték.

Dani, a vár egyik kiugró részéhez hívta Ritát, hogy készítsen egy közös képet…ám Dani ekkor látványos szöszmötölésbe kezdett. Rita türelmetlenül várta a fotó elkészültét…”Akkor most nem csinálod?” – tette fel Daninak a kérdést. Dani közben megtalálta a gondosan elrejtett gyűrűt…s válaszként így szólt…”De, de előtte hozzám jössz feleségül?”

Rita könnyes szemekkel ugrott kedvese nyakába…el is felejtett válaszolni nagy izgalmában. Dani ekkor még egyszer elismételte a kérdést…Rita pedig válaszolt, hogy mit?!… az nem is kérdés. E boldog eseményt mindenki megtapsolta…a bendzsós fiúk pedig innentől kezdve már csak Ritának és Daninak játszottak.

így láttak engem a Szerelmesek

Szia Szilvi! :)))))

Aaaaannyira köszönjük.  Csodálatos volt a szertartás, nagyon jól összehoztátok Ildikóval, egyszerűen minden percét élveztem! Az egész násznépet megsirattad egytől egyig 😀 Fantasztikus élmény volt!  Nagyon köszönjük!!! Sok-sok puszi:)))

Rita és Dani 2022. július 15.
Tóvik Vendégház Szokolya