Csodás élményt adtál nekünk

Réka és Tamás egy romantikus, természetközeli esküvőt álmodtak meg. A hangulatos Kerekerdő Turisztikai Központ -ra esett a választásuk. Melynek kis kápolnájában, a szerelmük történetéből írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak.

Réka és Tamás meséje

2016. novemberében vette kezdetét a történet, mikor Réka gyakornokként… Tamás munkahelyén helyezkedett el. Réka boldogan érkezett meg első munkanapjára. Bár még nem tudhatta… hogy az épület falai között, az Igazi társ várja. Tamás gyorsan felfigyelt, a folyosón elsuhanó lány bájára…ám akkor még… nem mutatkoztak be egymásnak. Munka után azonban,- még ugyanazon a napon-…a parkolóból Rékára visszapillantó Tamás… elgondolkozott. Rögtön érezte, hogy a földszinti irodában szorgoskodó gyakornoklány, különös érzéseket keltett a szívében… ám hamarosan kiderült, hogy Réka sem érez másképpen.

Félszeg pillantásokat vetettek ezután egymásra…s csak reménykedtek, hogy érzéseik viszonzásra találnak. Néhány héttel később azonban, az év végi céges buli alkalmával… Tamás táncra kérte Rékát, úgy hajnal tájban. Abban a táncban bizony benne volt minden… ami elég volt ahhoz, hogy a pár… esélyt adjon szerelmüknek. A kellemes hajnalt egyre több üzenetváltás és közös kávézás követte, ám a munkahely falain kívüli első találkozásuk napja… csak eztán érkezett el. Réka épp a T-boydában töltötte az estét edzőtársai társaságában… mikor Tamás a lányt egy sms- ben találkozóra invitálta.

Réka örömmel válaszolt a fiú üzenetére, s meghívta a T-bolydába egy kellemes beszélgetésre.
Réka úgy gondolta, jobb, ha az udvarlás elején a férfi tesz lépéseket… és energiát fektet abba, hogy meghódítsa a választott hölgyet. Ehhez bizony a lány, egy logikusnak tűnő ok miatt is ragaszkodott…így kívánta kivédeni az allergia tüneteit, amit számára a hideg időjárás okozott. Ezt követően még nem volt biztos az este kimenetele… míg kis idővel később, Tamás be nem lépett a terembe. Nagy örömmel néztek újra egymás szemébe, az este folyamán el is csattant köztük az első csók…mindkettejük örömére. Réka biztosra szeretett volna menni, hogy Tamás valóban komolyan gondolja a kapcsolatukat…ezért csókjait az ezt követő két randevú alkalmával, a fiútól megvonta.

Az elővigyázatosság alaptalannak bizonyult… a szerelmesek kapcsolata napról napra jobban alakult. Két évvel később, a már a közös, -éppen épülő- házuk konyhájában, Tamás -a Péter és Zsüli segítségével előkészített lánykérés keretében- feltette a nagy kérdést Rékának. Réka nagyon boldogan mondott igent szerelme kérdésére… 2019. május 17- én pedig egymásnak, a törvény előtt is fogadalmat tettek. 2020. januárjában végre beköltözhettek új otthonukba, melyet azóta megosztanak egy örökbefogadott kiskutyussal. Hamarosan azonban tovább bővül a család… hisz Réka, már a szíve alatt hordja a pár első kisbabáját.

Így láttak engem a Szerelmesek

Szia Szilvi! Nagyon szépen köszönjük, minden szuper volt! Azóta nem tudom hányszor köszöntem meg sógornőmnek, hogy megemlítette a neved, szerintem nem tudtunk volna hozzánk jobban passzoló szertartásvezetőt találni.
Már az első beszélgetésünk alkalmával éreztem, hogy szuper lesz és még ezen felül is teljesítettél.
Minden igényünket és elképzelésünket meghallgattad és nyitott voltál azokra, ami a kreativitást és az odaillő, kellő mennyiségű humort illeti a szertartás alatt az pedig valami eszméletlen jó volt.

Nehezen találom azokat a szavakat, amivel teljes mértékben meg tudnánk köszönni, hogy eljöttél és ilyen csodás élményt adtál nekünk, a családunknak és a barátainknak. Egy biztos, bárkinek a lehető legbátrabban és legnagyobb örömmel fogom elmesélni a tapasztalatokat és ajánlani Téged, hiszen már bizton tudjuk, hogy milyen figyelmes, ötletes és nagyszerű vagy.

Köszönjük még egyszer, hogy része voltál a nagy napunknak és ilyen elképesztővé tetted!

Puszilunk, Réka és Tamás

Szertartásvezető, szertartásvezetés Vörös-Garai Szilvia
Réka és Tamás 2021.06.17. Kerekerdő Turisztikai Központ Napkor