Csodálatos szertartást köszönhetünk neked

Réka és Gyula egy elegáns és egyben bohém, kutyás esküvőt álmodott meg. A budai 22 Rendezvényközpont -ra esett a választásuk, -ahol györnyű környezetben- a szerelmük történetéből számukra írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak a szertartáson.

Réka és Gyula meséje

2018. novemberében azonban végre elérkezett a nagy nap, a kettőtök sorsát eldöntő pillanat. A történetetek akkor kezdődött el… mikor az online térbél kilépve azon a szép őszi napon kettőtök szíve…végre egymásra lelt. Az első randevún, a kellemesen elköltött vacsora után… Réka és Gyula, egy parkban beszélgette át a hűvös éjszakát.
A novemberi hideg ellenére…..már akkor felparázslott szívükben a szerelem tüze. A második randevú sem váratott sokáig magára, másnap a párt a nagytétényi dunapart várta. Két keréken száguldottak ők a vízpartra… így Réka előtt, nem maradt sokáig titokban Gyula hobbija.

A motorozás ettől kezdve a pár mindennapjainak részévé vált, gyakran átélték a motoros találkozók és Balatoni kirándulások izgalmát. A közös mindennapok 2019. tavaszán vettek nagy fordulatot, mikor a pár az összeköltözéssel, egy magasabb szintre emelte a kapcsolatot. Néhány hónappal később pedig új családtag érkezett…a pár életébe egy pici tacskófiú, Csucsu hozott még több örömet.

Kapcsolatuk első évfordulóján a szerelmesek Párizsba látogattak. S bár Réka jobban kedveli az utazást, mint Gyula… terveik között szerepelt, hogy következő alkalommal az Egyesült Állalmokba is ellátogatnak. A járványhelyzet miatt ez a terv egy időre sajnos meghiúsult, ám az év vége a pár számára… mégis csodásan alakult. 2020. novemberében a szerelmesek visszatértek második randevújuk helyszínére, ahová Gyula kedvesét, előre megfontolt szándékkal vitte. Réka talán mit sem sejtve ébredt azon a csodálatos napon, mikor Gyula, -édesapjától előzetesen elkérve a lányt- megkérte kedvese kezét a Dunaparton. Féltérdre ereszkedve feltette hát a nagy kérdést Gyula a lánynak, elfogadja-e őt Réka, egy életre társának.

Így láttak engem a Szerelmesek

Kedves Szilvi! Nagyon, nagyon, nagyon köszönjük a munkádat! Csodálatos szertartást köszönhetünk neked amellyel felejthetetlenné tetted számunkra a NAGY NAPOT!
Úgy gondolom, hogy Szilvi profizmusa nélkül nem valósulhatott volna meg a szertartás úgy ahogy mi azt megálmodtuk tavaly. A pandémiás időszakot mi is megszenvedtük, toltuk az időpontot, de aztán végül elkövetkezett a MI napunk. Amint a bevonulás végén odaértünk Szilvihez, azonnal megnyugodtam, kizártam az aggodalmakat és csak a pillanatnak éltem. Ami valószínüleg nélküle nem következhetett volna be.

A szertartás gyönyörű volt, és nem mellesleg tettünk bele 6 kg nehezítést is egy törpe tacskó személyében is, aki nem mindig bírt magával. 🙂 Így tiszta szívből ajánlom minden olyan párnak Szilvit aki egy tökéletes, zökkenőmentes és természetesen kutyás esküvőt szeretne!

Szertartásvezető, szertartásvezetés Vörös-Garai Szilvia
Réka és Gyula 2021.06.04. 22 Rendezvényközpont Budapest