Büszkén fogom megmutatni az unokáinknak is a történetet, amit rólunk írtál

Laura és Ákos egy romantikus őszi esküvőt álmodott meg a város felett. A hangulatos Hangár Bistro -ra esett a választásuk. Melynek teraszán, a szerelmük történetéből írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak a szertartáson.

Laura és Ákos meséje

2019. április 1- én egy bájos hölgy boldogan érkezett meg első munkanapjára…ám talán meg sem fordult a fejében akkor, hogy az épület falai között… az igazi társ várja. Laura volt ő… ki izgatottan mutatkozott be a Xelliánál 3 éve dolgozó Ákosnak…a fiú érdeklődését pedig… azonnal fel is keltette a fürtös hajkoronájú, csinos kollegina.
Ákos ezt követően egyre többször kereste Laura társaságát.. három héttel később pedig már randevúzni is elhívta a lányt.
Melyet aztán kávézás, közös borozások és éjszakába nyúló beszélgetések követtek…ám Ákosnak az első csókra, bizony egy ideig még várni kellett.

június 18- án azonban elérkezett a várva várt pillanat…a mindent eldöntő első csók egy csepeli buszegállóban csattant el a szabad ég alatt. Ezen a szép napon Laura és Ákos hivatalosan is egy pár lettek…bár a szerelmüket a munkahelyen még titok övezte. Úgy érezték, ügyesen leplezik az egymásra vetett érzelmes pillantásokat…ám néhány hét múlva a szemfüles munkatársak kettejük szerelmét látva, a fiataloknak…már egy emberként drukkoltak.

Két hónappal később Laura és Ákos bemutatták egymást a családnak… mi által mindkettenfelfedezhették az ország másik szegletét is.. hála a két család közti 500 km távolságnak. A távolság azonban semminek sem állhatja útját…a szülők a fiatalokat, minden alkalommal örömmel látják.
Laura és Ákos az edzős hétfők kivételével minden napot együtt töltöttek.. hamarosan pedig a szerelmesek össze is költöztek. Először Marcival és Artúrral közösen élték a mindennapokat, néhány hónappal később azonban elérkezett az idő, mikor a szerelmesek ráleltek első közös otthonukra.
Ákos gyorsan elleste a házfelújítás rejtelmeit Zolától…így a ház gyorsan… igazi szerelmi fészekké válhatott.

A kettejük közti szövetség napról napra erősebb lett…Ákos pedig már az év elején eldöntötte… hogy hamarosan sort is kerít a lánykérésre. A fiú tudta, hogy Laura 30 éves kora előtt szeretne menyasszony lenni…. így a születésnapja előtt elvitte a lányt Pécsre hosszú hétvégézni. Az addig kártyák között rejtegett eljegyzési gyűrűt Ákos beletette egy hátizsákba… ezt
követően pedig a kis hamiskártyás..két napon keresztül.. a legnagyobb titokban cipelte az ékszert magával.

Egyszercsak végre elérkezett a pillanat…mikor a fiú bár nem Tettye mezején, de a tettek mezejére lépett a pécsi kirándulás alatt. Október 8- án este a szállodai szobában pedig… Ákos feltette Laurának a nagy kérdést, egymeseszép gyűrű társaságában.

így láttak engem a Szerelmesek

Drága Szilvi! Szeretnénk megköszönni Neked, hogy a Nagy Napunkat még tökéletesebbé tetted. Már az első beszélgetés alkalmával tudtuk, hogy Te leszel az, akit szertartásvezetőnknek választunk. Az összeszedettséged, közvetlenséged, kedvességed rögtön meggyőzött. Köszönöm, hogy az összes aggódó e-mailemre rögtön válaszoltál és megnyugodhattam, hogy minden rendben lesz 🙂 A szertartásunk egyszerre volt megható és vicces. A történetünket, amit írtál rólunk, büszkén fogom megmutatni az unokáinknak is 🙂 Remélem, az ezüstlakodalmunkon találkozunk 😀
Minden jót!
Laura és Ákos

Laura és Ákos 2021.10.08. Hangár Bistro Budapest