Boldogok vagyunk, amiért Te adtál össze minket, ahogyan ezt megtetted

„Imádlak Szilvi! Fantasztikus ember vagy! Boldogok vagyunk, amiért Te adtál össze minket, ahogyan ezt megtetted! Küzdöttem a könnyeimmel, aztán végül erősebbnek bizonyultak. Nagyon köszönünk mindent!”

… Pontosan emlékszem a napra, mikor Réka először keresett meg üzenetben.

2017. 07.16- án épp hazafelé tartottam az M7- esen, mikor megérkezett az első üzenete:)

Az álomhelyszínhez vezető út, azonban hosszú volt. Hónapokig szerveztek, egyeztettek és már- már úgy tűnt, le kell mondaniuk az álmukról.

Szertartás, szertartásvezető, Tordas, Tordasi Élményfalu, Vörös-Garai Szilvia
Réka és Laci szertartás  Tordas, Tordasi Élményfalu

Reménykedtem benne, hogy mégis sikerül az eredeti elképzelést megvalósítani, de mikor Réka altenatív helyszínekben kért segítséget, igyekeztem vízközeli helyszín ötleteket adni, mert tudtam, hogy Réka és Laci nagy álma volt egy kis szigeten kimondani az Igen-t.

Réka azonban idén februárban újra megkeresett, és elújságolta, hogy bár hosszú hónapok szervezése után, de mégis sikerült!!!! Az álomhelyszínen lesz a szertartás:)

Nagyon megörültem, és hamarosan össze is hoztuk az első személyes találkozót, ami olyan jól sikerült, hogy este fél 11 körül vettük csak észre, hogy majd’ 4 órán keresztül beszélgettünk:)

Ettől a pillanattól kezdve felgyorsultak az események.

Az esküvő előtti héten Réka meglepett egy személyesen átnyújtott borítékkal, amely a részemre (és + 1 fő részére) az esküvői meghívójukat rejtette ?

Az esküvő előtti napokban és a nagy nap reggelén is szorgalmasan nézegettem az időjárás előrejelzést, mert Rékáék bizony merész pár lévén, nem készültek B tervvel. Biztosak voltak benne, hogy az ő napjukat nem zavarhatják meg esőfelhők, hideg vagy zápor:) Én pedig csak reménykedtem:)

A reggel még hűvös volt és borús, de ahogy a Menyasszony megérkezett a helyszínre, a nap azonnal tette a dolgát:)

Napsütés, kellemes meleg, csodaszép Menyasszony és a sziget… a tordasi tónál…

Tökéletes volt. A végén minden készen állt ahhoz, hogy a két szerelmes Igen- t mondhasson egymásnak…

Réka és Laci lakatceremónia keretében összekapcsoltak két szív alakú lakatot, amelynek kulcsát ketten, együtt dobták be a tóba, annak szimbólumaként, hogy örökre a szívükbe zárták egymást.

A szertartás után, közös fotók készültek, majd a vendégek buborékfújókkal a kezükben sorfalat áltak a híd teljes hosszán, Réka és Laci pedig színes kis buborékokkal borítva, elhagyták a szigetet.

Ezután az autós konvoj elindult a vacsora helyszínére, a csodaszép Budai Gesztenyés Nagyvendéglőbe, ahol a környezet, a dekor és az ételek is varázslatosak, a személyzet pedig nagyon figyelmes és kedves volt.

A zene a 80- as 90- es éveket idézte és a ceremóniamester is nagyon vidámmá varázsolta az estét.

Nagyon szép és emlékezetes esküvő volt. És nem csak a szertartásról nálam maradt buborékfújók miatt marad örök emlék számomra 2018.06.17. 

Nagyon örülök, hogy a Nagy Pillanatotokban Veletek lehettem és, hogy engem választottatok szertartásvezetőtöknek.:)

Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok Nektek Réka és Laci!

 Szertartás, Tordas, Tordasi Élményfalu
Réka és István 2018.08.03. Törökbálint Anna tanya