Azt hiszem, a legjobb kézbe adtuk a szertartás lebonyolítását!

Réka (Julcsi) és Dávid egy elegáns és romantikus esküvőt álmodtak meg. Az esztergomi Szent Adalbert Rendezvényközpont -ra esett a választásuk. Melynek kertjében, a szerelmük történetéből írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak.

Julcsi és Dávid meséje

2013- ban végre elérkezett a nap…a Julcsi és Dávid sorsát eldöntő pillanat. Egy közös barát mutatta be őket egymásnak… s nem kellett hozzá sok idő… hogy lelkeik egymásra találjanak. Már akkor megérezték, hogy találkozásuk nem lehetett véltlen…ám az sors ekkor útjaikat, még külön utakra terelte. 2015- ben azonban már semmi sem állhatott a szerelmesek közé… a Balaton Soundon Julcsi és Dávid, meghozta a nagy döntést. Akkor érezték meg igazán, hogy számukra együtt a legjobb… a kapcsolatuk pedig attól a naptól kezdve virágzásnak indult. Az összeköltözés, nem váratott sokáig magára…

Julcsi és Dávid gyorsan rátalált első közös otthonára. A lány ekkor még Pécsett járt főiskolára, így a pár egymást… csak a hétvégeken látta. Ezek a hétvégék azonban tele voltak kalanddal… az időt, sokszor töltötte a pár, baráti társaságukkal. Isták, a kedves kedd, cséntek és a chococappucino…a pala buli és a ráckevei horgászatok…a rallyk, pincebulik és a Tücsök Gyurival közös nyaralás…az ablakon kimenekülős első karácsony és üvöltve koccintás… mára, mindannyiuk számára felejthetetlen emlékül szolgál. S, ha a bulik valamely részére lenne olyan, aki mégsem emlékezne… mindig akadt egy kedves barát- Norbi-, aki ezen események, minden részletét megörökítette.

Az együtt töltött évek alatt, Julcsi és Dávid szerelme napról napra erősödött… a két szív pedig időközben, véd és dacszövetséget kötött. 2020. augusztus 26- án pedig elhangzott a mindenki által, régóta várt nagy kérdés… Dávid a család és barátaik körében… eljegyezte szerelmét.

Így láttak engem a Szerelmesek:

Kedves Szilvi! Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen különlegessé tetted a Nagy napunkat! Számodra is újdonság volt, hogy az anyakönyvvezetővel együtt adtatok össze minket, de azt gondoljuk, hogy tökéletesen együtt tudtatok működni. Imádtuk minden pillanatát, egy csoda volt az egész 🙂 Visszagondolva is kiráz a hideg.

Azt hiszem a legjobb kézbe adtuk a szertartás lebonyolítását!! Remélem még sok esküvőn találkozhatunk és sokaknak teszed ilyen különlegessé életük legszebb napját!

Szertartásvezető, szertartásvezetés Vörös-Garai Szilvia
Réka (Julcsi) és Dávid 2021.06.25.
Szent Adalbert Rendezvényközpont Esztergom