Az esemény alatt nagyon profi és precíz volt, mindenre gondolt, amire mi nem is

Közvetlen munkakapcsolat híján az egymás iránti érdeklődés csak lassan alakulhatott ki…

két évvel később azonban egy céges estélyen közöttük…bizony már erős szimpátia bontakozott ki.
Azon a napon csattant el kettejük között az első, mindent eldöntő csók…ám a kellemes pillanatokat követően a szív mellett, az ész is közbeszólt.

A kapcsolatuk kivirágzását meghiúsító dilemmának Laci vetett véget…mikor találkára hívta Fannit, hogy a meggondolatlan csókért bocsánatot kérjen.
Laci a bocsánatkérés különleges formáját választva…újabb csókot lehelt a lány ajkára.
Fanninak nem volt kifogása Laci csókja ellen… attól a pillanattól kezdve pedig, már semmi nem állhatta útját a szerelemnek.

Másfél évvel később már mindketten biztosak voltak abban, hogy az életüket a továbbiakban együtt képzelik…
így Laci hozzá is látott fél év megfontolt munkájával, a lánykérést előkészíteni.

Így láttak engem a Szerelmesek:

Nagyon szépen köszönünk mindent, a részletes előkészítést és a gondos levezénylést, mindenki dícsérte a szertartást, hogy mennyire szuper volt, vicces és megható, kifejezetten élvezték 🙂

Szilvit szívből ajánljuk mindenkinek, aki egy szuper, egyedi, személyre szabott szertartást szeretne, mind az előkészületek, mind az esemény alatt nagyon profi és precíz volt, mindenre gondolt, amire mi nem is :). Úgyhogy nagyon köszönjük neki ezúton is, hogy időt és energiát nem spórolva tökéletes szertartást vezényelt le nekünk, ami mind számunkra, mint a jelenlévő vendégek számára örök élmény marad.

Fanni és Laci
Playa Luna Pápa 2020.07.25.

szertartásvezető Pápa