Annyira örülök, hogy te segítettél nekünk a nagy napon, tökéletes volt.

Gyuri…Helga csodálatát, mint régi vágású úriember vívta ki…ki a vágyott nőt, minden pillanatban elkényezteti.
Párja iránti tiszteletét kreativitással társítva, Gyuri Helgát az udvarlás ideje alatt… mindvégig magázta.

Helgának nagyon tetszett az udvarlásnak ezen módja...ezért idővel esélyt adott a mindent eldöntő első randevúnak.
A lány nem kérhetett olyat, amit Gyuri ne teljesített volna… a Forma 1 jegyen és a saját készítésű komódon át, felsorolni is nehéz volna.

Az együtt elköltött romantikus vacsorák… a számos autós kirándulás…a sárkányok iránti rajongás… egymás támogatása és a kettejük közti feltétel nélküli szeretet…az idők során, mind közelebb hozták a szerelmeseket.

Gyuri hamarosan elérkezettnek látta a percet…hogy Helgának szerelmi vallomást tegyen.
A mindent eldöntő kérdés, annak váratlan bájával… egy rózsaszín plüss köntösben talált rá Helgára.

A lány első pillanatban nem is hitt a fülének…ám másodikban már, -azon a bizonyos október 4- én- boldogan mondott igent szerelmének.

Így láttak engem a Szerelmesek:

Már az első beszélgetésünk után, ami ha jól emlékszem 3 órásra sikerült igazából nem volt kérdés, hogy téged választunk. Imádtam, ahogy velünk együtt gondolkozol, ötletelsz. Ilyenkor szerintem mindenki alig várja, hogy válaszoljon az adott szolgáltató és te mindig mindenre rekord gyorsasággal válaszoltál.

Végig ránk figyeltél és nem akartál semmit ránk erőltetni. A meeting után azt éreztem, hogy basszus ez a csajszi annyira precíz itt bajunk nem lehet. 😀 Volt olyan ötlet, amit itt együtt találtunk ki és aztán a szertartás alatt meg is valósítottad. Köszönöm, hogy biztonságot adtál. Nagyon sokszor volt az a fejünkben, a szertartás szuper lesz mert te mindent kézben tartasz így emiatt egyáltalán nem aggódtunk. Nem is értem miért nem foglalkozol esküvőszervezéssel szerintem szuper lennél abban is. 🙂 Mi direkt nem néztük meg, hogy milyennek “kell” lennie a nagy napnak mert végig azon az állásponton voltunk, hogy az a lényeg, hogy olyan legyen amilyenek mi vagyunk, ebben is partner voltál. Annyira örülök, hogy te segítettél nekünk a nagy napon, tökéletes volt. Térjünk is át október 4-re.

Amikor azt kérted, hogy írjuk le a történetünket akkor kb mindent leírtam, ami eszembe jutott és amit szeretnénk majd hallani is. Amikor írtam az volt a fejemben, hogy ez annyira összeszedetlen, hogy nem fogsz ebből majd egy ütős storyt kanyarítani a mi ütős storynkat. Aztán amikor elkezdtél beszélni, (egyébként már a hangod és a beszéd stílusod is annyira szuper, hogy órákig lehetne hallgatni.) szóval elkezdtél beszélni és ahogy haladtunk előre azt éreztem, hogy ennél szebben nem is lehetne azt elmondani, hogy mi Gyurival, hogyan jutottunk el a házasságunk napjáig.
Nem volt ömlengős de benne volt a szerelmünk. Vicces volt de nem volt komolytalan. Imádtuk a sírást a szülőköszöntőknél és a nevetést annál a bizonyos rózsaszín köntösnél. 🙂 Téged semmivel nem lehet zavarba hozni, sem azzal ha Gyuri “gondolkodik” az igenen, sem azzal ha dől a boldogság kapu.

Biztos vagyok benne, hogy te teremtettél egy csodás alaphangulatot a szertartáson, ami az utána következő lagzinak is kölcsönzött egy lazaságot és egy jó hangulatot.

Tudom, hogy sokan gondolkodnak azon, hogy jó ötlet-e a szertartásvezető és, hogy ha az egyébként nem is “igazi” akkor mi értelme van. Ha valakinek ilyen szertartásvezetője van mint amilyen te voltál nekünk, akkor ennél igazibbat nem is tudok elképzelni ahhoz, hogy összekössem életem szerelmével az életemet.

Nagyon hálásak vagyunk.Köszönjük.

Helga és Gyuri
Helga és Gyuri – Lucza Családi Borászat Érd 2020.10.04.

szertartásvezető Lucza Családi Borászat Érd