A személyesség rímekbe szedve a Te kisugárzásoddal és hangszíneddel megspékelve egy csoda

Ildi és Dávid egy romantikus, vidéki esküvőt álmodott meg. A hangulatos Pollushof Panzió és Étterem -re esett a választásuk, -ahol györnyű környezetben- a szerelmük történetéből számukra írt mesém után, szeretteik előtt is fogadalmat tettek egymásnak a szertartáson.

Ildi és Dávid meséje

Ildi és Dávid életébe 2017. januárjában érkezett meg a szerelem. A hónap 13. napját írtuk ekkor… amely ráadásul péntekre esett. A baljós dátum ellenére ez a nap két ember számára azonban… a mindent elsöprő szerelmet hozta el… Az álruhában érkező áldás szele… egy Dávid telefonjára érkező, – tagdíjlevonást jelző- sms képében érkezett. Azonban, ha már így esett… Dávid újra használni kezdte a társkereső felületet. Ugyanekkor a város egy másik szegletén… egy fiatal lány regisztrált be az elittárs.hu rendszerén.

Ildi épp csak ismerkedni kezdett az oldallal…mikor hirtelen, egy Dávid átlal írt üzenet fogadta. A lányt azonnal megragadta a fiú lényegretörő és őszinte levele…rögvest meg is beszéltek egy találkozót hétvégére. A kíváncsiságtól vezérelve… mindketten hamarabb érkeztek a megbeszélt helyszínre. Dávid, a Noir ChocoBarba vitte Ildit az első randevún… az órákon át tartó kellemes beszélgetések után pedig már a második randi felé vezetett az út. Dávid kreatív helyszínválasztásai minden alkalommal elbűvölték a lányt… a Budavári labirintushoz és Sziklakórházhoz vezető út közben a kettejük közti szimpátia… bizony gyorsan szerelemmé vált.

Az első csók, a csodás budai panorámával körülölelt Margit- szigeten csattant el… a szerelmesek ezen az ikonikus helyen, azóta is szívesen időznek el. A romantikus séták mellett, a közös sport is az életük részévé vált… mikor is a Budapesti és New Yorki maratont megjárt Dávid… beavatta a futás rejtelmeibe párját. Ettől kezdve sokat futottak kettesben… és a LÁSS egyesülettel is részt vettek, számos futóversenyen. Időközben Ildi számára… bakancslistás céllá vált a félmaraton lefutása. 2018. novemberében pipa is került erre a pontra… Ildi a félmaratont, sikeresen lefutotta.

A kitartás, szervezés és jótékonykodás mára Ildi és Dávid mindennapjainak részét képezi…e megegyező attitűd a párt, a mai napig meglepi. A futás és a jócselekedetek mellett örömüket lelik más elfoglaltságokban is… a TRX, a snowboard és a kettesben vagy barátokkal közös utazások… szintén a pár életének részét képezik. A kettesben megélt sok-sok kalandot felsorolni is nehéz lenne… ám az egyik legemlékezetesebb kirándulás, Ildi 30. születésnapjára esett.

A csodaszép Schladming, a kettesben töltött hétvégét már önmagában felejthetetlenné tette… ám Dávidnak még volt egy tikos terve. Az utolsó napon felmentek a Dachstein gleccserre… ahol nemcsak a SkyWalk kilátó, a Jégpalota, a Függőhíd és a hó… hanem egy gyűrű is várt Ildire. Dávid a csúcson letérdelt és feltette a nagy kérdést… szeretné Ildi leélni vele az egész életét. A lány a meglepetéstől, néhány pillanatig nem jutott szóhoz…ám örömmel mondott igent és élte meg… a régóta vágyott pillanatot.

Így láttak engem a Szerelmesek

Drága Szilvi, kimondottan szertartásvezetőt kerestünk. Már az első videó, amit láttunk az egyik szertartásodról, magával ragadott bennünket: a személyesség rímekbe szedve a Te kisugárzásoddal és hangszíneddel megspékelve egy csoda!
Ezek után nem volt kérdés, hogy Téged választunk, amit az online beszélgetésünk tovább erősített.
Olyan közvetlen voltál, akár egy régi jó barát, aki mindenre kíváncsi.

Még hajdíszkeresésben is számíthattam a segítségedre. Mindig azonnal válaszoltál vagy visszajeleztél, ami nagyon jól esett 🙂 Nem kérdés, hogy jó szívvel ajánlottunk Ritáéknak 😉
Mikor odajöttél a szertartás előtt – az volt igazából az első személyes találkozásunk – úgy éreztem, mintha évek óta ismernénk egymást. Nem vagyunk egy érzelmes pár, de azt a csodát, amit összeraktál a szertartásra mi sem bírtuk könnyek nélkül. Nem is tudtam, hogy lehetséges sírva nevetni, de Te ezt is elérted 🙂 Rita és István esküvőjén találkozunk 😉

Szertartásvezető, szertartásvezetés Vörös-Garai Szilvia
Ildi és Dávid 2021.06.26. Pollushof Panzió Csolnok